erik.malm - 2018-02-05 08:10 18s

Jag var riktigt lycklig tills jag scrollade ned, 999 dollar är lite mycket bara för experimentlusta. Sjukt kul att det börjar produceras Risc-V:or för konsumentbruk dock. Får lura Johan att det är en affärsutgift när priset droppat lite lagom till nästa produktionsserie helt enkelt.

johanhazelius - 2018-02-06 08:20 00s

Någon som provat sökmotorn Duckduckgo? Ska tydligen vara “det goda google” som inte lagrar någon info om användaren. Låter ju lockande men jag undrar om den ger bra sökresultat?

teo.roijezon - 2018-02-06 08:21 20s

jag har använt den som min standardsökmotor i ett antal år nu ärligt talat är sökresultaten ganska meh, jag tvingas ofta gå till google och likn. ändå

teo.roijezon - 2018-02-06 08:28 06s

istället är den stora säljpunkten för mig “!bangs”, t.ex. redirectar “!mdn :first-child” till https://developer.mozilla.org/en-US/search?q=%3Afirst%2Dchild , “!yt do you do poison” till https://www.youtube.com/results?search_query=do+you+do+poison , osv

do you do poison - YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
do you do poison - YouTube

erik.malm - 2018-02-06 09:29 00s

Jag är också duckduckgo användare, men man får ibland strukturera sina sökningar ungefär som för Altavista.
För tekniska sökningar tycker jag att den håller rätt hög nivå, och det är ju alltid trevligt att google inte ser om man googlar efter mjällschampon (riktigt exempel) eller dylikt.