erik.malm - 2018-10-02 17:35 56s

Nej det är sant, jag har aldrig faktisktn orkat deleta mitt facebook-konto utan bara ghostat facebook. Senaste breachen får mig att inse att det är dags att få tummen ur.

jens.hunt - 2018-10-02 17:52 50s

Trots att jag inte använder Facebook i övrigt har jag tyvärr mycket av min dagliga kontakt med vänner i form av diverse gruppchattar. Har flera gånger försökt få folk att byta plattform, men hamnar alltid tillbaks på messenger…

erik.malm - 2018-10-02 17:57 36s

Facebook Messanger på Android brukade lägga den man pratade med som en liten flytande ikon ovanpå det vanliga interfacet. Har skytt facebook messenger sen dess. Det tog ett tag men nu har flera vänner börjat ringa (!) när de vill nåt.

johanhazelius - 2018-10-02 19:52 26s

@jens.hunt jag har helt lämnat fb. Har kostat mig att jag missat diverse sociala event men nu har det gått över. Numera ringer/messar folk om de verkligen vill ha med mig på något:)

lukas.lindqvist - 2018-10-03 08:56 04s

@erik.malm Du kan stänga av bubblorna. Det har jag gjort iaf. Men har samma problem som Jens, 100% av all kommunikation med vänner går genom messenger. Alla studentevent går genom fb också. Så som student är det typ omöjligt att inte använda det.

erik.malm - 2018-10-03 09:01 22s

Jag blev så förolämpad över designen att appen omedelbart deletades. Löste också problemet. Låt oss också ta det här tillfället att minnas Kin telefonen: https://www.google.se/amp/s/www.wired.com/2010/04/microsoft-kin-phone-first-look/amp

Hands-On: Can Kin Phones Make Microsoft Cool Again?

Microsoft’s new Kin phone sits between two worlds. It isn’t really a smartphone — there’s no access to apps, games, document editing or viewing — but it’s more than a feature phone. It integrates social networking updates, news feeds and contacts, in a way that aims to be hip and cool. And Kin just about \[…\]

Och facebooks egen telefon: https://www.google.se/amp/s/amp.usatoday.com/amp/2053521

Facebook launches HTC First Android phone

Facebook today unveiled its long-rumored mobile phone foray, with HTC.