Tiden går fort! Vår kollega Philip Forsberg har nu jobbat 1 år på Etimo!

Hur har Etimo levt upp till dina förväntningar?

Etimo har verkligen levt upp till mina förväntningar. Jag arbetade tidigare som COBOL-utvecklare och jag ville börja arbeta mer med moderna tekniker. Etimo har funnit många spännande uppdrag, där jag har arbetat i en modern teknikstack.

Berätta om ett kul uppdrag du har jobbat med på Etimo!

Jag har arbetat med flera roliga uppdrag under min tid på Etimo. Uppdragsgivarna har varit både stora bolag och startupbolag. Samtliga uppdrag har varit intressanta och utvecklande. Jag har för det mesta i min karriär arbetat med att utveckla produkter för företagsverksamhet, så det var väldigt kul att arbeta på Blocket med en produkt som jag själv har använt.

Vad är roligast med att jobba på Etimo?

Kollegorna och möjligheten att arbeta med projekt som vi själva tycker är intressanta. Vi kan själva påverka vilket uppdrag som vi vill arbeta med och det resulterar i att vi arbetar med uppdrag som vi är intresserade av.

Hur har du utvecklats sen du började på Etimo?

Jag har arbetat i flera projekt med olika teknikstackar, vilket har resulterat i att jag idag har en bredare kunskap och kompetens. Dessutom har jag för några mindre projekt fått fullt ansvar över att allt ska fungera längs hela teknikstacken, vilket har varit mycket utvecklande.