erik.malm - 2023-02-03 10:11 40s

Tänkte dämpa hypen genom att testa samma sak på SMMRY som är en tjänst som använder rätt enkla regler för att summera text.

https://smmry.com/9187974980#&SM_LENGTH=3

SMMRY - Summarize articles, text, websites, essays and documents

Summarize articles, text, websites, essays and documents for free with SMMRY
SMMRY - Summarize articles, text, websites, essays and documents

Får då:

Välkommen till Etimo! Passion för teknik, kundvärde och samhällsnytta För oss är gemenskap och trivsel viktig och vi avböjer uppdrag som inte går i linje med våra värderingar som exempelvis gambling.

I veckorna är vi ute på olika uppdrag hos våra kunder men på fredagar samlas vi alla på kontoret då vi utbyter erfarenheter och hjälper varandra med nya perspektiv.

Varannan månad har vi två koddagar där vi utvecklar open source för att ha roligt och samtidigt skapa lösningar som kan bidra till samhällsnyttan.

Med samma råa copy paste Det är denna algoritm:


About

SMMRY (pronounced suh·muh·ree) was created to summarize text.

SMMRY's mission is to provide an efficient manner of understanding text, which is done primarily by reducing the text to only the most important sentences. SMMRY accomplishes its mission by:

    Ranking sentences by importance using its core algorithm.
    Reorganizing the summary to focus on a topic; by selection of a keyword.
    Removing transition phrases.
    Removing unnecessary clauses.
    Removing excessive examples.

Så man kommer rätt långt med en mindre language model också, sjukt imponerande att vi är där vi är idag med att generalisera och parsea generiska prompter, men inte på maginivå ännu.

joakoles - 2023-02-03 11:13 36s

Inte illa! Impressive!

erik.malm - 2023-02-03 11:15 35s

Första gången jag såg SMMRY var jag jätteimponerad dock, det är fint hur man går till “Den nya AIn är bara lite bättre än den förra” när man vant sig.

morgan.cromell - 2023-02-03 11:16 19s

SMRRY va ju väldigt imponerande. Verkar ju kunna ta in hela dokument också så den kanske inte har samma token limit som chatGPT